beats by dre cheap

OdiseJa

[IMG]http://i60.photobucket.com/albums/h32/nesigurno/denz.gif[/IMG]

Osluskujuci talasanje misli, njihovo udaranje o hridi trivijalne zablude, proklinjuci oluje i velike potope odlucih da zamijenim ulogu arhaicne Penelope za ulogu modernijeg Odiseja. U mom pamcenju je zanemaren trenutak u kom sam se poistovijetila s nesretnom Penelopom. Postoji razlog zasto je tako. Taj trenutak je nebitan, kao sto su nebitni svi oni koji su uslijedili nakon njega. Citav svijet bio je neudobno smjesten u cekaonici. Nebitno. Prodala sam vrijeme koje sam do tada poklanjala tebi, nemarni mladicu, da bih povratila svoje britke misli iz zalagaonice za ekstremiste.

Sada ocekujes pricu o jos jednom "novom" pocetku u nizu nedovrsenih raspleta, ali moram te razocarati. Ne vracam se na pocetak, vec nastavljam tamo gdje sam stala prije no sto sam tebe upoznala. Prica se rasplela i zavrsila u korist "nove".

Afrodita se malo poigrala s nesretnicom. Dala joj je oci njenog dragog da bi vidjela sto on vidi, stavila je pred iskusenja kroz koja je prosao njen junak da bi razumjela njegove postupke, zavadila je s kraljem da bi otkrila svoju snagu i hrabrost...

Cekala sam povratak tvoje ladje, a mogla sam ploviti, ostvariti svoje zelje i iskusiti boziju hirovitost. 
Po izlasku iz cekaonice, smrtnicki neoprezno razbjesnih Heru, zavedoh Erosa, drugovah s Atenom, gostovah kod Hada i Perzefone... Prodisah tvojim plucima, punim plucima. Pronadjoh Vodic za brodolomnike i izgubljene andjele. Listam ga i radujem se novim pustolovinama. Svoj svijet skrila sam u drvenog konja, nalik onom trojanskom, spremnog da oslobodi borbeni um.

Zaboravih prvobitnog Odiseja... Ma, nebitno, on se svakako izgubio u morskim prostranstvima. Pametnjakovic je bacio kompas u more i pustio da ga njegova tvrdoglavost odvede do Kirke.

Charlotte
http://nesigurno.blogger.ba
13/11/2006 22:34